Over ons kantoor & onze specialisten

Ons kantoor…

Ons kantoor opgericht in 2006, gaat na een nauwe samenwerking aangegaan in 2012 met Gimbrère Advocaten in Nederland en Spanje, per 2019 verder onder de naam Doorakkers & Partners Tax Law.  Gimbrère is nog steeds een partij waar we mee samenwerken en zaken onder kunnen brengen.

Onze klanten…

Onze klantenkring laat zich niet gemakkelijk definiëren. Zo werken wij voor grote internationale concerns en tegelijk ook voor particulieren. De kern van de vraagstukken zijn even wisselend en mede daardoor hebben wij een breed pakket aan kennis en ervaringen op fiscaal en juridisch gebied.

Ons team…

mr. Jan Doorakkers mfa afgestudeerd in 1992 in het Fiscaal Recht aan de KUB in Tilburg heeft na eerst in Nederland bij PWC en Achmea als fiscaal jurist gewerkt te hebben in 2006 de overstap gemaakt naar Spanje. In 2010 heeft Jan  een Master Fiscaal Recht aan de Universiteit in Cadiz behaald en in 2012 nog een postdoctorale Europees & Internationaal Recht via het Jean Monnet Instituut aan de universiteit in Cadiz gevolgd. Jan is vanaf 2005 werkzaam als fiscaal jurist in Spanje en geeft op dit moment leiding aan een team van fiscale – en juridische adviseurs bestaande uit Carlos Ariza fiscaal adviseur, Miguel Gil fiscaal econoom, Astrid Algra juridische medewerkster, Karin Pellikaan financieel adviseur en Puck Doorakkers parttime medewerkster. Bovendien zijn op ons kantoor diverse advocaten en juridische specialisten parttime aanwezig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *